Sticky Toffee Cotton Terry Kitchen Dishcloth, Striped, 8 Pack, 12 x 12 – Gray Stripe

0

Sticky Toffee Cotton Terry Kitchen Dishcloth, Striped, 8 Pack, 12 x 12 – Gray Stripe – Sticky Toffee

Sticky Toffee Cotton Terry Kitchen Dishcloth, Striped, 8 Pack, 12 x 12 – Gray Stripe

Onze Sticky Toffee Cotton Kitchen Vaatdoek is gemaakt van 100% Oeko-Tex katoen, wat betekent dat dit product de hoogste testnormen overtreft en is geverifieerd als vrij van schadelijke chemicaliën en synthetische stoffen. STANDARD 100 van OEKO-TEX® is een van ’s werelds bekendste labels voor textiel dat is getest op schadelijke stoffen. Het staat voor klantvertrouwen en hoge productveiligheid. Sticky Toffee Cotton Kitchen Vaatdoeken zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig katoenen badstof dat een sterke, dikke vaatdoek produceert om te helpen bij al je keukenbehoeften! Deze schotel c


Onze Sticky Toffee Cotton Kitchen Vaatdoek is gemaakt van 100% Oeko-Tex katoen, wat betekent dat dit product de hoogste testnormen overtreft en is geverifieerd als vrij van schadelijke chemicaliën en synthetische stoffen. STANDARD 100 van OEKO-TEX® is een van ’s werelds bekendste labels voor textiel dat is getest op schadelijke stoffen. Het staat voor klantvertrouwen en hoge productveiligheid. Sticky Toffee Cotton Kitchen Vaatdoeken zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig katoenen badstof dat een sterke, dikke vaatdoek produceert om te helpen bij al je keukenbehoeften! Deze schotel c

Leave A Reply

Your email address will not be published.