Reversible Pinafore Dress | NB-36 mo

0

Reversible Pinafore Dress | NB-36 mo – Mamma Can Do It

Reversible Pinafore Dress | NB-36 mo

Naai een omkeerbare overgooier voor je baby met dit omkeerbare overgooipatroon. Dit is een naaipatroon om je eigen omkeerbare overgooier voor je baby te maken. Dit ontwerp is omkeerbaar, dus je kunt twee stoffen gebruiken voor twee jurken in één! Maak het met ruches of zonder. Instructies voor beide zijn inbegrepen! Deze overgooier ziet er lieverd uit met een paar bloeiers of een gerimpelde luierhoes. In plaats van de cross-over feature die je bij veel schortjes ziet, maakt deze jurk gebruik van een drukknoop of knoop aan de achterkant zodat de jurk soepel valt. Dit is zo’n


Naai een omkeerbare overgooier voor je baby met dit omkeerbare overgooipatroon. Dit is een naaipatroon om je eigen omkeerbare overgooier voor je baby te maken. Dit ontwerp is omkeerbaar, dus je kunt twee stoffen gebruiken voor twee jurken in één! Maak het met ruches of zonder. Instructies voor beide zijn inbegrepen! Deze overgooier ziet er lieverd uit met een paar bloeiers of een gerimpelde luierhoes. In plaats van de cross-over feature die je bij veel schortjes ziet, maakt deze jurk gebruik van een drukknoop of knoop aan de achterkant zodat de jurk soepel valt. Dit is zo’n

Leave A Reply

Your email address will not be published.