Faded Flare Wrap – Superfine Fingering (1 sk each of Campfire, Gatsby, Morocco)

Faded Flare Wrap – Superfine Fingering (1 sk each of Campfire, Gatsby, Morocco) – Zen Yarn Garden

Faded Flare Wrap – Superfine Fingering (1 sk each of Campfire, Gatsby, Morocco)

Faded Flare gebruikt levendige, contrasterende kleuren, intarsia en vervaging tussen kleuren om een ​​levendig beeld te schetsen met garen. Elke kleur vervaagt in de volgende om de indruk vast te leggen van een late zonsondergang achter een eiland in silhouet, geïnspireerd op Claude Monet’s schilderij San Giorgio Maggiore in de schemering. Inbegrepen in uw kit is het volgende: (1) PDF-patroon verzonden via e-mail naar Ravelry-bibliotheek (2) 3 strengen Serenity 20 of Superfine Fingering of Superfine Glitter ONTWORPEN DOOR Heidi Gustad VAARDIGHEIDSNIVEAU Geavanceerde AFGEWERKTE METINGEN 39,5 cm lang en 63 cm


Faded Flare gebruikt levendige, contrasterende kleuren, intarsia en vervaging tussen kleuren om een ​​levendig beeld te schetsen met garen. Elke kleur vervaagt in de volgende om de indruk vast te leggen van een late zonsondergang achter een eiland in silhouet, geïnspireerd op Claude Monet’s schilderij San Giorgio Maggiore in de schemering. Inbegrepen in uw kit is het volgende: (1) PDF-patroon verzonden via e-mail naar Ravelry-bibliotheek (2) 3 strengen Serenity 20 of Superfine Fingering of Superfine Glitter ONTWORPEN DOOR Heidi Gustad VAARDIGHEIDSNIVEAU Geavanceerde AFGEWERKTE METINGEN 39,5 cm lang en 63 cm

Know the questions, sit on the top. Google Play!