The Maizy Hand Knit Ear Warmer – Marine Blue / OSFM

The Maizy Hand Knit Ear Warmer – Marine Blue / OSFM – Coal Headwear

The Maizy Hand Knit Ear Warmer – Marine Blue / OSFM

De Maizy is een liefdevol handgebreide oorwarmer-hoofdband, gemaakt van dik en behaaglijk acryl, ongelooflijk zacht aanvoelend. Gemaakt met net genoeg stretch voor een geweldige pasvorm, maar zal na verloop van tijd niet uitrekken. Gemaakt met een gestructureerd gebreid sterrenpatroon met een twist aan de voorkant. Oorwarmer-hoofdband om warm te blijven tijdens koud weer. Dimensionale stersteek overal. Aangepast metalen embleem aan de zijkant. 100% zijdeachtig acryl breisel.


De Maizy is een liefdevol handgebreide oorwarmer-hoofdband, gemaakt van dik en behaaglijk acryl, ongelooflijk zacht aanvoelend. Gemaakt met net genoeg stretch voor een geweldige pasvorm, maar zal na verloop van tijd niet uitrekken. Gemaakt met een gestructureerd gebreid sterrenpatroon met een twist aan de voorkant. Oorwarmer-hoofdband om warm te blijven tijdens koud weer. Dimensionale stersteek overal. Aangepast metalen embleem aan de zijkant. 100% zijdeachtig acryl breisel.

Know the questions, sit on the top. Google Play!