Hand-made Pom-pom Hat – Multi

Hand-made Pom-pom Hat – Multi – Unicorn Picnic

Hand-made Pom-pom Hat – Multi

Sterk gevraagd in de skicommunity en op sociale media, is de eenmalige gehaakte muts die al snel de handtekening van Lynsey Dyer werd, nu verkrijgbaar met slechts 16 stuks per kleurstelling! Deze felbegeerde stijl met knus, grof gehaakt en oversized pom-poms is met de hand gemaakt door vrouwen die skifilms in de VS bekijken. Elke pompon heeft een andere kleur en is afneembaar voor gebruik op de heuvels. Een echt lederen eenhoorn-tag markeert authenticiteit. Hoeden zijn gemaakt als onderdeel van een 1+ jaar durend project en als ze weg zijn … zijn ze weg. Perfect als speciaal cadeau voor


Sterk gevraagd in de skicommunity en op sociale media, is de eenmalige gehaakte muts die al snel de handtekening van Lynsey Dyer werd, nu verkrijgbaar met slechts 16 stuks per kleurstelling! Deze felbegeerde stijl met knus, grof gehaakt en oversized pom-poms is met de hand gemaakt door vrouwen die skifilms in de VS bekijken. Elke pompon heeft een andere kleur en is afneembaar voor gebruik op de heuvels. Een echt lederen eenhoorn-tag markeert authenticiteit. Hoeden zijn gemaakt als onderdeel van een 1+ jaar durend project en als ze weg zijn … zijn ze weg. Perfect als speciaal cadeau voor

Know the questions, sit on the top. Google Play!