Treble Clef Shawl Kit

Treble Clef Shawl Kit – Zen Yarn Garden

Treble Clef Shawl Kit

Deze bottom-up halvemaanvormige sjaal met kanten rand, kabels, tricot lijfje en een kabel- en oogrand is muziek in de oren, en je hoeft niet klassiek getraind te zijn om deze G-sleutel-omslagdoek op te zwepen! In je kit zit genoeg garen om je project te voltooien! De voorbeeldsjaal is gebreid in de kleur Blood Orange. Alle garens worden op dit moment vooraf besteld en worden samen geverfd om de consistentie van de kleurstofpartij te garanderen. Het kan 2-3 weken duren voordat uw garen wordt verzonden. Inbegrepen in uw kit is het volgende: GARENGEGEVENS (per streng)


Deze bottom-up halvemaanvormige sjaal met kanten rand, kabels, tricot lijfje en een kabel- en oogrand is muziek in de oren, en je hoeft niet klassiek getraind te zijn om deze G-sleutel-omslagdoek op te zwepen! In je kit zit genoeg garen om je project te voltooien! De voorbeeldsjaal is gebreid in de kleur Blood Orange. Alle garens worden op dit moment vooraf besteld en worden samen geverfd om de consistentie van de kleurstofpartij te garanderen. Het kan 2-3 weken duren voordat uw garen wordt verzonden. Inbegrepen in uw kit is het volgende: GARENGEGEVENS (per streng)

Know the questions, sit on the top. Google Play!