French Market Bag – Natural

0

French Market Bag – Natural – The Hut

French Market Bag – Natural

Een must. Deze markttassen zijn een must! Ga voor groen met deze schattige markttassen en breng ze naar je volgende kruidenierswinkel of boerenmarktbezoek. Ook staat de zomer voor de deur en dit zou de perfecte tas zijn voor die stranddagen en zal niet veel zand mee naar huis nemen! Ook groeit en krimpt deze tas om aan uw behoeften te voldoen. Handvat Drop 8″ Totale Drop 20″ – 24″, breedte 12″ – 15″ GOTS (gecertificeerd biologisch katoen)


Een must. Deze markttassen zijn een must! Ga voor groen met deze schattige markttassen en breng ze naar je volgende kruidenierswinkel of boerenmarktbezoek. Ook staat de zomer voor de deur en dit zou de perfecte tas zijn voor die stranddagen en zal niet veel zand mee naar huis nemen! Ook groeit en krimpt deze tas om aan uw behoeften te voldoen. Handvat Drop 8″ Totale Drop 20″ – 24″, breedte 12″ – 15″ GOTS (gecertificeerd biologisch katoen)

Leave A Reply

Your email address will not be published.