Fashion Women Girl Solid Color Winter Warm Knitted Hat Cap Christmas Present – Dark Red

Fashion Women Girl Solid Color Winter Warm Knitted Hat Cap Christmas Present – Dark Red – VaseMall

Fashion Women Girl Solid Color Winter Warm Knitted Hat Cap Christmas Present – Dark Red

Specificaties: houdt je warm en ziet er goed uit in de kou weer.Solid kleur deign, gemakkelijk te matchen met andere kleding.Comfortabele om te dragen, geschikt voor vele gelegenheden. Artikelnaam: Wintermuts Geslacht: Dames Materiaal: Acrylvezel Kledingverzorging: Handwas Stijl: Mode Seizoenen: Herfst, Lente, Winter Gelegenheden: Dagelijks leven, Buitenshuis, Reizen, Feest, Dans, enz. Kenmerken: Warm, zacht, effen kleur Hoofdomtrek: 55 cm – 65 cm /21.65″ – 25.59″ (Ongeveer) Diameter: 25 cm/9.84″ (Ongeveer

Specificaties: houdt je warm en ziet er goed uit in de kou weer.Solid kleur deign, gemakkelijk te matchen met andere kleding.Comfortabele om te dragen, geschikt voor vele gelegenheden. Artikelnaam: Wintermuts Geslacht: Dames Materiaal: Acrylvezel Kledingverzorging: Handwas Stijl: Mode Seizoenen: Herfst, Lente, Winter Gelegenheden: Dagelijks leven, Buitenshuis, Reizen, Feest, Dans, enz. Kenmerken: Warm, zacht, effen kleur Hoofdomtrek: 55 cm – 65 cm /21.65″ – 25.59″ (Ongeveer) Diameter: 25 cm/9.84″ (Ongeveer

About admin

Check Also

A-line Layered Ruffled Floral Dress

A-line Layered Ruffled Floral Dress – Sois Inspire A-line Layered Ruffled Floral Dress Perfect voor …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.