Burda Style Tracing Carbon Paper in red & Blue or Yellow & White – Red & Blue

Burda Style Tracing Carbon Paper in red & Blue or Yellow & White – Red & Blue – Thread and Trimmings

Burda Style Tracing Carbon Paper in red & Blue or Yellow & White – Red & Blue

Overtrekkend carbonpapier 1 vel van elke kleur in elke verpakking (1 geel en 1 wit) of (1 rood en 1 blauw) 83 cm x 57 cm Gedetailleerde instructies inbegrepen Let op: – Niet voor gebruik op transparante stoffen of op stoffen met een ruw, oneffen oppervlak.

Overtrekkend carbonpapier 1 vel van elke kleur in elke verpakking (1 geel en 1 wit) of (1 rood en 1 blauw) 83 cm x 57 cm Gedetailleerde instructies inbegrepen Let op: – Niet voor gebruik op transparante stoffen of op stoffen met een ruw, oneffen oppervlak.

About admin

Check Also

Woven Scarf 8

Woven Scarf 8 – Cindy Reiland Woven Scarf 8 Geweven Sjaal 8 | Yuko | …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.