Huanchaco Shawl

Huanchaco Shawl – Wanderlust Fiber Arts | Knitwear Designer and Business Owner

Huanchaco Shawl

Ik woonde ongeveer zes maanden in een klein surf- en vissersdorp aan de kust van Peru, Huanchaco genaamd. Deze stad heeft een geliefde plek in mijn hart. Ik hield van het kijken naar de zonsondergang, de golven en proberen te surfen (ik stond maar één keer echt op het bord! Ik was beter in gewoon op het bord zitten en me door de golven naar de kust laten duwen!). Deze sjaal is vernoemd naar die stad en ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als ik!Maat:Lengte langs bovenrand: 72” (183 cm)Diepte: 27” (69 cm)Garen:La Jolla by Baah Yarns; 100 % ZW Merino; 400 m (365 m); 115

Ik woonde ongeveer zes maanden in een klein surf- en vissersdorp aan de kust van Peru, Huanchaco genaamd. Deze stad heeft een geliefde plek in mijn hart. Ik hield van het kijken naar de zonsondergang, de golven en proberen te surfen (ik stond maar één keer echt op het bord! Ik was beter in gewoon op het bord zitten en me door de golven naar de kust laten duwen!). Deze sjaal is vernoemd naar die stad en ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als ik!Maat:Lengte langs bovenrand: 72” (183 cm)Diepte: 27” (69 cm)Garen:La Jolla by Baah Yarns; 100 % ZW Merino; 400 m (365 m); 115

About admin

Check Also

Soft Knit Beanie – Lite pink With Hole

Know the questions, sit on the top. Google Play! Soft Knit Beanie – Lite pink …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Know the questions, sit on the top. Google Play!