Malabrigo Washted – 96 Sunset

0

Malabrigo Washted – 96 Sunset – Maker+Stitch

Malabrigo Washted – 96 Sunset

Een superwash-versie van Malabrigo’s klassieke Worsted Merino-basis. Hoewel ze trouw zijn gebleven aan de oorspronkelijke zachtheid van kamgaren, hebben ze het ‚gewassen‘ zodat jij dat ook kunt, waardoor je meer vrijheid en gemakkelijk onderhoud hebt. Met hetzelfde gewicht als Worsted, kan het door elkaar worden gebruikt voor alle projecten die u voor Worsted hebt gepland. Zoals alle Malabrigo-garens, wordt het in kleine batches in kleine batches geverfd door onze ambachtelijke ververs en zit het vol met subtiele variatie en schoonheid.


Een superwash-versie van Malabrigo’s klassieke Worsted Merino-basis. Hoewel ze trouw zijn gebleven aan de oorspronkelijke zachtheid van kamgaren, hebben ze het ‚gewassen‘ zodat jij dat ook kunt, waardoor je meer vrijheid en gemakkelijk onderhoud hebt. Met hetzelfde gewicht als Worsted, kan het door elkaar worden gebruikt voor alle projecten die u voor Worsted hebt gepland. Zoals alle Malabrigo-garens, wordt het in kleine batches in kleine batches geverfd door onze ambachtelijke ververs en zit het vol met subtiele variatie en schoonheid.

Leave A Reply

Your email address will not be published.