Grey Crochet Pouf | Contemporary Crochet Nursery Pouf

0

Grey Crochet Pouf | Contemporary Crochet Nursery Pouf – HammieBaby | Nursery Decor & Kids Rooms

Grey Crochet Pouf | Contemporary Crochet Nursery Pouf

Het hebben van je eigen gehaakte poef die een prominente plaats inneemt in de kamer van de kleine is de perfecte manier om van een huis een thuis te maken met niets meer dan een klik op een knop. Dat dachten we toen we het voor het eerst met eigen ogen zagen, en we weten dat je precies hetzelfde zult voelen. Met liefde gemaakt van 100% katoen – wat zou je anders verwachten? Gehaakte hoes is snel en gemakkelijk te wassen als je het leven in je eigen tempo wilt nemen Afmetingen 14 „H x 20“ B x 20 „D zodat de kleine nog steeds voldoende ruimte heeft om te ontdekken


Het hebben van je eigen gehaakte poef die een prominente plaats inneemt in de kamer van de kleine is de perfecte manier om van een huis een thuis te maken met niets meer dan een klik op een knop. Dat dachten we toen we het voor het eerst met eigen ogen zagen, en we weten dat je precies hetzelfde zult voelen. Met liefde gemaakt van 100% katoen – wat zou je anders verwachten? Gehaakte hoes is snel en gemakkelijk te wassen als je het leven in je eigen tempo wilt nemen Afmetingen 14 „H x 20“ B x 20 „D zodat de kleine nog steeds voldoende ruimte heeft om te ontdekken

Leave A Reply

Your email address will not be published.