Grace Headband

Grace Headband – CURIOUS

Grace Headband

PREMIUM POLYESTER/RAYON BLEND – Deze stijlvolle hoofdband met strik is ontworpen met het comfort van de baby in gedachten. Daarom is het gemaakt van ultrazachte, ademende stof met precies het juiste vleugje stretch. MAAT – Perfect formaat voor pasgeborenen, het heeft voldoende rek om de eerste paar maanden met de baby mee te groeien.

PREMIUM POLYESTER/RAYON BLEND – Deze stijlvolle hoofdband met strik is ontworpen met het comfort van de baby in gedachten. Daarom is het gemaakt van ultrazachte, ademende stof met precies het juiste vleugje stretch. MAAT – Perfect formaat voor pasgeborenen, het heeft voldoende rek om de eerste paar maanden met de baby mee te groeien.

About admin

Check Also

Small Christmas Stitch Holders | Gift for Crocheter

Know the questions, sit on the top. Google Play! Small Christmas Stitch Holders | Gift …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Know the questions, sit on the top. Google Play!