VIKING BEANIES – HELMET – as photo 12 / M

0

VIKING BEANIES – HELMET – as photo 12 / M – Viking Store

VIKING BEANIES – HELMET – as photo 12 / M

Viking muts met baard voor kinderen Deze viking muts voor kinderen heeft een uniek design. Dankzij het ontwerp kan het gemakkelijk worden aangepast aan elke outfit. Daarnaast is hij gemaakt van zachte en lichte materialen, waardoor hij comfortabel is om te dragen. Materiaal: 100% katoenen draad Geschikt voor elk seizoen


Viking muts met baard voor kinderen Deze viking muts voor kinderen heeft een uniek design. Dankzij het ontwerp kan het gemakkelijk worden aangepast aan elke outfit. Daarnaast is hij gemaakt van zachte en lichte materialen, waardoor hij comfortabel is om te dragen. Materiaal: 100% katoenen draad Geschikt voor elk seizoen

Leave A Reply

Your email address will not be published.