A Solid Color Women’s Board Shorts – Regular Rise / 7 Inseam (Light Pink) – 8 / Light Pink

0

A Solid Color Women’s Board Shorts – Regular Rise / 7 Inseam (Light Pink) – 8 / Light Pink – Board Shorts World

A Solid Color Women’s Board Shorts – Regular Rise / 7 Inseam (Light Pink) – 8 / Light Pink

7″ binnenbeenlengte Klittenbandgulp Trekkoord voor verstelbaarheid Achterzak met klittenbandsluiting Cargozak (links) heeft een flap met klittenbandsluiting om de waardevolle spullen vast te zetten + biedt voldoende ruimte voor uw cel, sleutels, enz. Roestvrije oogjes aan de onderkant van elke zak maken ze zelflozend wanneer je uit het water komt Constructie met meerdere naalden voor extreme duurzaamheid Gemaakt van eersteklas, zacht als pyjama geborstelde microvezelstof die onmiddellijk droogt en niet krimpt of vervaagt Handgemaakt in Californië, VS


7″ binnenbeenlengte Klittenbandgulp Trekkoord voor verstelbaarheid Achterzak met klittenbandsluiting Cargozak (links) heeft een flap met klittenbandsluiting om de waardevolle spullen vast te zetten + biedt voldoende ruimte voor uw cel, sleutels, enz. Roestvrije oogjes aan de onderkant van elke zak maken ze zelflozend wanneer je uit het water komt Constructie met meerdere naalden voor extreme duurzaamheid Gemaakt van eersteklas, zacht als pyjama geborstelde microvezelstof die onmiddellijk droogt en niet krimpt of vervaagt Handgemaakt in Californië, VS

Leave A Reply

Your email address will not be published.