Rabbit Shaped Crochet Infant Outfit – pink / United States

0

Rabbit Shaped Crochet Infant Outfit – pink / United States – Little Bumper

Rabbit Shaped Crochet Infant Outfit – pink / United States

Materiaal: polyester Materiaal: wol Materiaal: katoen Bandtype: getailleerd Geslacht: unisex Patroontype: Cartoon Afdelingsnaam: baby Babyleeftijd: 0-3 maanden Babyleeftijd: 4-6 maanden Modelnummer: fotorekwisieten voor pasgeborenen baby gebreide muts shorts set Materiaal:: wol, katoen Maat: Hoed omtrek:: 18cm/7.09″Kenmerk: Kan worden gebruikt in fotografie-rekwisietenKleur:: zoals afgebeeldZachtheidsindex:: zachtLeeftijd:: zuigelingen en jonge kinderen (0-6 maanden)Dikte-index:: algemeenToepasselijk geslacht:: UnisexShorts:: broeklengte 15cm/5.91, taille 18cm/7.09 „Elasticiteitsindex:: lage elasticiteitFeature1: newb


Materiaal: polyester Materiaal: wol Materiaal: katoen Bandtype: getailleerd Geslacht: unisex Patroontype: Cartoon Afdelingsnaam: baby Babyleeftijd: 0-3 maanden Babyleeftijd: 4-6 maanden Modelnummer: fotorekwisieten voor pasgeborenen baby gebreide muts shorts set Materiaal:: wol, katoen Maat: Hoed omtrek:: 18cm/7.09″Kenmerk: Kan worden gebruikt in fotografie-rekwisietenKleur:: zoals afgebeeldZachtheidsindex:: zachtLeeftijd:: zuigelingen en jonge kinderen (0-6 maanden)Dikte-index:: algemeenToepasselijk geslacht:: UnisexShorts:: broeklengte 15cm/5.91, taille 18cm/7.09 „Elasticiteitsindex:: lage elasticiteitFeature1: newb

Leave A Reply

Your email address will not be published.