2072-40 Wild Orchid – 1 Pint Sample

0

2072-40 Wild Orchid – 1 Pint Sample – Jerry’s Paint & Wallpaper

2072-40 Wild Orchid – 1 Pint Sample

Deze kleur is onderdeel van Color Preview. Een collectie gedurfde, verzadigde kleuren die ruimtes tot leven brengt voor diegenen die hun wereld willen verlichten met pure, buitengewone kleuren. Color Preview is een geweldige aanvulling op klassieke kleuren en biedt een collectie van 1232 tinten die prikkelen en inspireren met pure, diepe, heldere kleuren die opvallende combinaties creëren.


Deze kleur is onderdeel van Color Preview. Een collectie gedurfde, verzadigde kleuren die ruimtes tot leven brengt voor diegenen die hun wereld willen verlichten met pure, buitengewone kleuren. Color Preview is een geweldige aanvulling op klassieke kleuren en biedt een collectie van 1232 tinten die prikkelen en inspireren met pure, diepe, heldere kleuren die opvallende combinaties creëren.

Leave A Reply

Your email address will not be published.