Clementine Kids – Cotton Muslin Quilt – Sunset

0

Clementine Kids – Cotton Muslin Quilt – Sunset – Posh Baby

Clementine Kids – Cotton Muslin Quilt – Sunset

Vier lagen mousseline komen samen in een ademende maar warme quilt, perfect voor baby’s, peuters, wiegjes, speeltijd, picknicks en foto’s. 47×47 inch. Gemaakt van 100% katoenen mousseline en wordt met de tijd alleen maar zachter. Nooit gebleekt. Mag in de wasmachine. Gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika


Vier lagen mousseline komen samen in een ademende maar warme quilt, perfect voor baby’s, peuters, wiegjes, speeltijd, picknicks en foto’s. 47×47 inch. Gemaakt van 100% katoenen mousseline en wordt met de tijd alleen maar zachter. Nooit gebleekt. Mag in de wasmachine. Gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika

Leave A Reply

Your email address will not be published.