Soft Knit Beanie – Orange With Hole

0

Soft Knit Beanie – Orange With Hole – LPC

Soft Knit Beanie – Orange With Hole

Plots zijn deze schattige mutsen overal, hou van het uiterlijk van deze rommelige hoeden. Gebreide of gehaakte muts met een gat in de kruin, ontworpen voor langharige mensen die blijkbaar hebben geworsteld met de levensvraag: hoe kan ik tegelijkertijd een muts en een opgestoken kap dragen? deze zijn handgemaakt en van goede kwaliteit! Materiaal: Poly.


Plots zijn deze schattige mutsen overal, hou van het uiterlijk van deze rommelige hoeden. Gebreide of gehaakte muts met een gat in de kruin, ontworpen voor langharige mensen die blijkbaar hebben geworsteld met de levensvraag: hoe kan ik tegelijkertijd een muts en een opgestoken kap dragen? deze zijn handgemaakt en van goede kwaliteit! Materiaal: Poly.

Leave A Reply

Your email address will not be published.