Button Front Baby Pullover KPS 1210

0

Button Front Baby Pullover KPS 1210 – Apple Yarns – www.appleyarns.com – Knit and Crochet Shop

Button Front Baby Pullover KPS 1210

Babytrui met knoopsluiting DIANE SOUCY Gebreid in een lichter garen van 22 st tot 4 inch, dit snelle breisel zal zeker een favoriet zijn van nieuwe moeders. Knopen aan één kant van de raglanlijn maken het aankleden van de baby wat makkelijker, en de randen zijn geribbeld. Precies wat je nodig hebt voor een streng of 2 van lekker handbeschilderd garen en 3 schattige knopen! Maten 0-3, 6, 12, 18 maanden. (Eindelijk een DK-gewicht voor baby’s in een gewaardeerd Soucy-ontwerp – Vert.) PATROONDETAIL geen grafieken geen schema’s geen naaien het hele seizoen van boven naar beneden, geen naaiformaat voor 3, 6, 12 en 18 maanden; zie gegevenspagina d


Babytrui met knoopsluiting DIANE SOUCY Gebreid in een lichter garen van 22 st tot 4 inch, dit snelle breisel zal zeker een favoriet zijn van nieuwe moeders. Knopen aan één kant van de raglanlijn maken het aankleden van de baby wat makkelijker, en de randen zijn geribbeld. Precies wat je nodig hebt voor een streng of 2 van lekker handbeschilderd garen en 3 schattige knopen! Maten 0-3, 6, 12, 18 maanden. (Eindelijk een DK-gewicht voor baby’s in een gewaardeerd Soucy-ontwerp – Vert.) PATROONDETAIL geen grafieken geen schema’s geen naaien het hele seizoen van boven naar beneden, geen naaiformaat voor 3, 6, 12 en 18 maanden; zie gegevenspagina d

Leave A Reply

Your email address will not be published.