Summer Open Cardigan KPS 294

Summer Open Cardigan KPS 294 – Apple Yarns – www.appleyarns.com – Knit and Crochet Shop

Summer Open Cardigan KPS 294

ZOMER OPEN VEST (TOP DOWN) Diane Soucy Soucy: „Een mooie cover-up voor jurken en tanktops, dit getailleerde vest is open aan de voorkant (ongeveer 3 inch opening) en is gebreid op grote naalden met kamgaren met een zeer losse gauge– 14 st tot 4 inch. De randen zijn 2×2 rib. „De afgewerkte afmetingen omvatten een opening van 3 tot 4 inch aan de voorkant. Als je wilt dat het vest een grotere opening heeft, maak dan een kleinere maat.“ (Dit is een prachtig ontwerp, heel eenvoudig en veelzijdig, dat prachtig zou uitkomen in zowat elke denkbare garenstijl–

ZOMER OPEN VEST (TOP DOWN) Diane Soucy Soucy: „Een mooie cover-up voor jurken en tanktops, dit getailleerde vest is open aan de voorkant (ongeveer 3 inch opening) en is gebreid op grote naalden met kamgaren met een zeer losse gauge– 14 st tot 4 inch. De randen zijn 2×2 rib. „De afgewerkte afmetingen omvatten een opening van 3 tot 4 inch aan de voorkant. Als je wilt dat het vest een grotere opening heeft, maak dan een kleinere maat.“ (Dit is een prachtig ontwerp, heel eenvoudig en veelzijdig, dat prachtig zou uitkomen in zowat elke denkbare garenstijl–

About admin

Check Also

Upcycling Ideen: Machen Sie coole neue Dinge aus unbenutzbaren Abfallprodukten!

Upcycling Ideen: Machen Sie coole neue Dinge aus unbenutzbaren Abfallprodukten! – Heidigold Upcycling Ideen: Machen …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.