KPS 1505 Lacy Baby Hoodie

KPS 1505 Lacy Baby Hoodie – Apple Yarns – www.appleyarns.com – Knit and Crochet Shop

KPS 1505 Lacy Baby Hoodie

KPS 1505 Lacy Baby Hoodie Een snel te breien zomerstijl voor de allerkleinsten. Deze hoodie is van boven naar beneden gebreid, heeft korte mouwen en sluit met 3 knopen. Het is een heerlijk snel cadeau! Het gemakkelijke kant omzoomt de mouwen en het lijf. Gauge is 20 steken tot 4 inch en maakt gebruik van een licht kamgaren of dk gewicht garen. Maat voor pasgeboren tot 18 maanden. (De enige mogelijke naad is om de bovenkant van de kap te sluiten. Maar als je, zoals het patroon suggereert, de zijkanten aan elkaar afkant of ent, is er ook geen naaiwerk – Vert.)

KPS 1505 Lacy Baby Hoodie Een snel te breien zomerstijl voor de allerkleinsten. Deze hoodie is van boven naar beneden gebreid, heeft korte mouwen en sluit met 3 knopen. Het is een heerlijk snel cadeau! Het gemakkelijke kant omzoomt de mouwen en het lijf. Gauge is 20 steken tot 4 inch en maakt gebruik van een licht kamgaren of dk gewicht garen. Maat voor pasgeboren tot 18 maanden. (De enige mogelijke naad is om de bovenkant van de kap te sluiten. Maar als je, zoals het patroon suggereert, de zijkanten aan elkaar afkant of ent, is er ook geen naaiwerk – Vert.)

About admin

Check Also

Navajo Weaving Methods

Navajo Weaving Methods – Sybille Navajo Weaving Methods

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.