People I Love: Cats Women’s Socks

0

People I Love: Cats Women’s Socks – Cute But Crazy Socks

People I Love: Cats Women’s Socks

Bemanningslengte Amerikaanse schoenmaat: dames 5-10, tot heren 8 58% gekamd katoen, 40% nylon en 2% spandex Gemaakt in China Blue Q geeft 1% van de verkoop van deze sokken ter ondersteuning van het humanitaire werk van Artsen zonder Grenzen Katten zijn ook mensen, en wij houden net zoveel van ze! Deze schattige kattensokken voor dames zijn bedekt met schattige poesjes, sommige gestreept en sommige gevlekt, sommige met tabby-markeringen en sommige met calico! Als de meeste mensen van wie je houdt katten zijn, zul je dol zijn op deze grappige sokken met de tekst „Mensen waar ik van hou: 1. katten.“ En dat is het einde van


Bemanningslengte Amerikaanse schoenmaat: dames 5-10, tot heren 8 58% gekamd katoen, 40% nylon en 2% spandex Gemaakt in China Blue Q geeft 1% van de verkoop van deze sokken ter ondersteuning van het humanitaire werk van Artsen zonder Grenzen Katten zijn ook mensen, en wij houden net zoveel van ze! Deze schattige kattensokken voor dames zijn bedekt met schattige poesjes, sommige gestreept en sommige gevlekt, sommige met tabby-markeringen en sommige met calico! Als de meeste mensen van wie je houdt katten zijn, zul je dol zijn op deze grappige sokken met de tekst „Mensen waar ik van hou: 1. katten.“ En dat is het einde van

Leave A Reply

Your email address will not be published.