Teal Paisley Knitting Row Counter Chain, Counts 0 to 109

0

Teal Paisley Knitting Row Counter Chain, Counts 0 to 109 – Jill’s Beaded Knit Bits

Teal Paisley Knitting Row Counter Chain, Counts 0 to 109

Deze breitoerenteller wordt geleverd met een voortgangsmeter waarmee u tot 109 rijen kunt bijhouden terwijl u uw project breit. Gebruik de ketting alleen om de eerste 10 rijen te tellen en gebruik vervolgens de voortgangsbewaker om 10,20,30, enz. bij te houden. door deze aan de juiste ring te knippen. Voorbeeld om je teller op 45 te zetten, de voortgangsbewaker wordt op ring #4 geknipt en ring 5 gaat op de breinaald (zie afbeelding). Set bevat: kettingteller en een voortgangsmarkering. Teller kan aan je breinaalden of je breitas hangen. Ringen op toonbank haken vrij


Deze breitoerenteller wordt geleverd met een voortgangsmeter waarmee u tot 109 rijen kunt bijhouden terwijl u uw project breit. Gebruik de ketting alleen om de eerste 10 rijen te tellen en gebruik vervolgens de voortgangsbewaker om 10,20,30, enz. bij te houden. door deze aan de juiste ring te knippen. Voorbeeld om je teller op 45 te zetten, de voortgangsbewaker wordt op ring #4 geknipt en ring 5 gaat op de breinaald (zie afbeelding). Set bevat: kettingteller en een voortgangsmarkering. Teller kan aan je breinaalden of je breitas hangen. Ringen op toonbank haken vrij

Leave A Reply

Your email address will not be published.