Allichay Basket Crochet Kit – Laurel / Without Lykke Crochet Hook

0

Allichay Basket Crochet Kit – Laurel / Without Lykke Crochet Hook – Max and Herb

Allichay Basket Crochet Kit – Laurel / Without Lykke Crochet Hook

Als je op zoek bent naar een stijlvolle manier om je huis georganiseerd te krijgen, dan is dit elegante haakpakket de perfecte aanvulling op elke ruimte. Gehaakt met het ultrazachte en duurzame Premium Braided Cord, is het een snel en gemakkelijk te volgen project dat je in één dag kunt maken. Eenvoudig, mooi en goedkoop, het verbluffende gouden detail maakt het verschil, en de uitstekende afmetingen passen bij bijna alles wat u wenst. Of het nu op een plank is of naast de bank, het integreert moeiteloos opbergers in je deco! Details Onderhoudsinstructies Belangrijke informatie


Als je op zoek bent naar een stijlvolle manier om je huis georganiseerd te krijgen, dan is dit elegante haakpakket de perfecte aanvulling op elke ruimte. Gehaakt met het ultrazachte en duurzame Premium Braided Cord, is het een snel en gemakkelijk te volgen project dat je in één dag kunt maken. Eenvoudig, mooi en goedkoop, het verbluffende gouden detail maakt het verschil, en de uitstekende afmetingen passen bij bijna alles wat u wenst. Of het nu op een plank is of naast de bank, het integreert moeiteloos opbergers in je deco! Details Onderhoudsinstructies Belangrijke informatie

Leave A Reply

Your email address will not be published.