Premium Braided Cotton Cord 5mm – Terracota

Premium Braided Cotton Cord 5mm – Terracota – Max and Herb

Premium Braided Cotton Cord 5mm – Terracota

De perfecte vezel voor uw volgende idee! Uitstekend geschikt voor macramé, haken, breien, sieraden en alle knutselprojecten, gebruik dit premium gevlochten koord om prachtige manden, vloerkleden, wandkleden of kettingen te maken. Je fantasie is de limiet! Het is flexibel en duurzaam. Super gemakkelijk om mee te werken en zacht voor de handen, het heeft een hart van katoen dat het zo zacht als een wolk maakt. Het voldoet aan de voorschriften van Standard 100 OEKOTEX® klasse I (inclusief vereisten voor babyartikelen), wat betekent dat elk onderdeel van dit artikel is getest, resul

De perfecte vezel voor uw volgende idee! Uitstekend geschikt voor macramé, haken, breien, sieraden en alle knutselprojecten, gebruik dit premium gevlochten koord om prachtige manden, vloerkleden, wandkleden of kettingen te maken. Je fantasie is de limiet! Het is flexibel en duurzaam. Super gemakkelijk om mee te werken en zacht voor de handen, het heeft een hart van katoen dat het zo zacht als een wolk maakt. Het voldoet aan de voorschriften van Standard 100 OEKOTEX® klasse I (inclusief vereisten voor babyartikelen), wat betekent dat elk onderdeel van dit artikel is getest, resul

About admin

Check Also

Toller Tipp, der euch beim Stricken viel ÄRGER erspart: DIE RETTUNGSLEINE!

Toller Tipp, der euch beim Stricken viel ÄRGER erspart: DIE RETTUNGSLEINE! – Gaby Neumann Toller …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.