SOCK MONKEY fondant cake topper

SOCK MONKEY fondant cake topper – Edible Sugar Art

SOCK MONKEY fondant cake topper

Fondant sok aap baby 2 1/2″ lang op 3 1/2″ basis Kleuren zijn aanpasbaar.* * *•••CREER EEN MOOIE CAKE THUIS••• Onze fondant cake toppers maken het ontwerpen van je eigen speciale cake super eenvoudig! Kies er een op onze site en personaliseer deze naar jouw kleuren of laat er een speciaal voor jou maken! ***Fondanttopper DETAILS (voor de meeste toppers)*** -Diameter van ronde ruchebasis is: 4 inch -Diameter van ronde quilts is: 4 inch -Lengte van rechthoekige quilt is: 5 inch -Lengte van kruis is: 6 inch -Lengte van patchwork quilt 6“ -Lengte van baby: 2 1/2“ FAQ en CUS

Fondant sok aap baby 2 1/2″ lang op 3 1/2″ basis Kleuren zijn aanpasbaar.* * *•••CREER EEN MOOIE CAKE THUIS••• Onze fondant cake toppers maken het ontwerpen van je eigen speciale cake super eenvoudig! Kies er een op onze site en personaliseer deze naar jouw kleuren of laat er een speciaal voor jou maken! ***Fondanttopper DETAILS (voor de meeste toppers)*** -Diameter van ronde ruchebasis is: 4 inch -Diameter van ronde quilts is: 4 inch -Lengte van rechthoekige quilt is: 5 inch -Lengte van kruis is: 6 inch -Lengte van patchwork quilt 6“ -Lengte van baby: 2 1/2“ FAQ en CUS

About admin

Check Also

A-line Layered Ruffled Floral Dress

A-line Layered Ruffled Floral Dress – Sois Inspire A-line Layered Ruffled Floral Dress Perfect voor …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.