Color Blanket Mermaid Tail – Blue / 195x90cm adults

Color Blanket Mermaid Tail – Blue / 195x90cm adults – Need Decor

Color Blanket Mermaid Tail – Blue / 195x90cm adults

Over het product: Een elegant geschenk dat vrouwen en meisjes van alle leeftijden zeker zullen waarderen, maar dat tegelijkertijd niet verstoken is van kwaliteit, comfort en bruikbaarheid. * Bespaar tijd met weinig striae om ze lang in vorm te houden – gebruik een sneldrogende, kreukvrije microvezeldeken* Geniet van tijd buitenshuis doorbrengen met vrienden of familie, of als je wilt ontspannen in de frisse lucht, deze picknick deken is voor jou. * 5 kleuren om uit te kiezen 4 maten: 90 * 50 cm, 140 * 70 cm, 180 * 90 cm, 195 * 90 cm Materiaal: 100% acryl Feature: Wearable Featu

Over het product: Een elegant geschenk dat vrouwen en meisjes van alle leeftijden zeker zullen waarderen, maar dat tegelijkertijd niet verstoken is van kwaliteit, comfort en bruikbaarheid. * Bespaar tijd met weinig striae om ze lang in vorm te houden – gebruik een sneldrogende, kreukvrije microvezeldeken* Geniet van tijd buitenshuis doorbrengen met vrienden of familie, of als je wilt ontspannen in de frisse lucht, deze picknick deken is voor jou. * 5 kleuren om uit te kiezen 4 maten: 90 * 50 cm, 140 * 70 cm, 180 * 90 cm, 195 * 90 cm Materiaal: 100% acryl Feature: Wearable Featu

About admin

Check Also

Einfacher Laceschal aus Farbverlaufgarn

Einfacher Laceschal aus Farbverlaufgarn – CoRe Einfacher Laceschal aus Farbverlaufgarn

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.