BAUM UND PFERDGARTEN Cicilla Vest – M – UK 10

BAUM UND PFERDGARTEN Cicilla Vest – M – UK 10 – JUNO STUDIO

BAUM UND PFERDGARTEN Cicilla Vest – M – UK 10

Handgebreid van 100% katoen. Een gebreid vest met een cropped silhouet, V-hals en gehaakte patchworkdetails. Aan de hals, schouders en zoom zit een ribboord. Kleur: Blauw & Wit gehaakt Materiaal + Onderhoud: 100% Katoen Maat + Pasvorm: Het model is 179 cm lang en draagt ​​maat Small (UK 8) Valt normaal qua maat, neem je normale maat

Handgebreid van 100% katoen. Een gebreid vest met een cropped silhouet, V-hals en gehaakte patchworkdetails. Aan de hals, schouders en zoom zit een ribboord. Kleur: Blauw & Wit gehaakt Materiaal + Onderhoud: 100% Katoen Maat + Pasvorm: Het model is 179 cm lang en draagt ​​maat Small (UK 8) Valt normaal qua maat, neem je normale maat

About admin

Check Also

Woven Scarf 8

Woven Scarf 8 – Cindy Reiland Woven Scarf 8 Geweven Sjaal 8 | Yuko | …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.