Sleeveless Thin Knit Top – M / Teal

Sleeveless Thin Knit Top – M / Teal – Shopzolic

Sleeveless Thin Knit Top – M / Teal

Vintage charme houdt deze lieve, mouwloze, dunne gebreide top gezond en gepolijst. Kleine en strak gebreide parels creëren een prachtig tapijt van groenblauw. Verkleed je met een kokerrok en hakken of kleed je aan met een hoge taille, afgesneden versleten denim shorts en gladiatorsandaal. Maat valt normaal Mouwloos Dun gebreide structuur Materiaal: 100% katoen Onderhoud: Machinewas koud. Niet bleken. Droogtrommel laag. Model is 5’9″ draagt ​​een small. Afmetingen model: buste 32″, taille 25″

Vintage charme houdt deze lieve, mouwloze, dunne gebreide top gezond en gepolijst. Kleine en strak gebreide parels creëren een prachtig tapijt van groenblauw. Verkleed je met een kokerrok en hakken of kleed je aan met een hoge taille, afgesneden versleten denim shorts en gladiatorsandaal. Maat valt normaal Mouwloos Dun gebreide structuur Materiaal: 100% katoen Onderhoud: Machinewas koud. Niet bleken. Droogtrommel laag. Model is 5’9″ draagt ​​een small. Afmetingen model: buste 32″, taille 25″

About admin

Check Also

Bower of Roses Overshot Woven Scarf Weaving Draft Pattern | Etsy

Bower of Roses Overshot Woven Scarf Weaving Draft Pattern | Etsy – Noora Bower of …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.