Handmade crochet pink cotton shawl, Peruvian pima cotton, boho chic style, woman size, The Pink summer shawl

0

Handmade crochet pink cotton shawl, Peruvian pima cotton, boho chic style, woman size, The Pink summer shawl – Andrea Wagner

Handmade crochet pink cotton shawl, Peruvian pima cotton, boho chic style, woman size, The Pink summer shawl

De sjaals behoren niet meer tot het verleden, ze zijn trendy en geven een persoonlijke touch aan je kleding. Je hebt eindeloze manieren om het te dragen en ziet er geweldig uit. Het is zeer veelzijdig, je kunt het over je schouders dragen als sjaal of omslagdoek, om je nek als sjaal, om je middel of hangend aan één schouder. Deze prachtige handgemaakte gehaakte omslagdoek is gemaakt van 100% Peruaans Pima-katoengaren, de omslagdoek is zacht en zeer licht met lange franjes. Het geeft pit aan je garderobe. Afmetingen: Breedte :(van arm tot arm): 42 1/2 inch


De sjaals behoren niet meer tot het verleden, ze zijn trendy en geven een persoonlijke touch aan je kleding. Je hebt eindeloze manieren om het te dragen en ziet er geweldig uit. Het is zeer veelzijdig, je kunt het over je schouders dragen als sjaal of omslagdoek, om je nek als sjaal, om je middel of hangend aan één schouder. Deze prachtige handgemaakte gehaakte omslagdoek is gemaakt van 100% Peruaans Pima-katoengaren, de omslagdoek is zacht en zeer licht met lange franjes. Het geeft pit aan je garderobe. Afmetingen: Breedte :(van arm tot arm): 42 1/2 inch

Leave A Reply

Your email address will not be published.