Sticky Toffee Terry Dishcloths & Kitchen Towels – Dishcloth 12 in x 12 in / Gray Stripe

0

Sticky Toffee Terry Dishcloths & Kitchen Towels – Dishcloth 12 in x 12 in / Gray Stripe – Venue Marketplace

Sticky Toffee Terry Dishcloths & Kitchen Towels – Dishcloth 12 in x 12 in / Gray Stripe

Sticky Toffee Badstof vaatdoeken en keukenhanddoeken 100% OEKO-TEX KATOEN: Duurzame katoenen badstof van hoge kwaliteit produceert een dikke, absorberende handdoek om te helpen bij al uw keukenbehoeften. Deze vaatdoeken zijn gemaakt van 100% Oeko-Tex-katoen, wat betekent dat dit product de hoogste testnormen overtreft en u helpt verantwoorde beslissingen te nemen die onze planeet beschermen voor toekomstige generaties. ABSORBEREND: Ontworpen met een popcorn-badstofconstructie, zijn deze vaatdoeken zeer absorberend, ideaal voor drogen, schoonmaken, schrobben of andere huishoudelijke taken.


Sticky Toffee Badstof vaatdoeken en keukenhanddoeken 100% OEKO-TEX KATOEN: Duurzame katoenen badstof van hoge kwaliteit produceert een dikke, absorberende handdoek om te helpen bij al uw keukenbehoeften. Deze vaatdoeken zijn gemaakt van 100% Oeko-Tex-katoen, wat betekent dat dit product de hoogste testnormen overtreft en u helpt verantwoorde beslissingen te nemen die onze planeet beschermen voor toekomstige generaties. ABSORBEREND: Ontworpen met een popcorn-badstofconstructie, zijn deze vaatdoeken zeer absorberend, ideaal voor drogen, schoonmaken, schrobben of andere huishoudelijke taken.

Leave A Reply

Your email address will not be published.