Elizabeth Hat

0

Elizabeth Hat – Jane Richmond

Elizabeth Hat

Dit product is een downloadbaar PDF-breipatroon. Deze klassieke toque is snel en gemakkelijk te breien en is een perfecte introductie tot kabelbreien. Volumineuze garens creëren hoge kabels die gezellig en warm zijn. Extra lengte betekent dat de Elizabeth-hoed slouchy kan worden gedragen of met de rand opgevouwen voor extra warmte rond de oren. Deze alledaagse toque is een geweldig cadeau voor jezelf of voor degenen op je gebreide lijst. PATROON DETAILS Garen1 streng Gebreide plectrums Swish Bulky100% Merinowol137yds/125m per 3.5oz/100g streng OF ander volumineus garen Voorbeeld getoond in Planetari


Dit product is een downloadbaar PDF-breipatroon. Deze klassieke toque is snel en gemakkelijk te breien en is een perfecte introductie tot kabelbreien. Volumineuze garens creëren hoge kabels die gezellig en warm zijn. Extra lengte betekent dat de Elizabeth-hoed slouchy kan worden gedragen of met de rand opgevouwen voor extra warmte rond de oren. Deze alledaagse toque is een geweldig cadeau voor jezelf of voor degenen op je gebreide lijst. PATROON DETAILS Garen1 streng Gebreide plectrums Swish Bulky100% Merinowol137yds/125m per 3.5oz/100g streng OF ander volumineus garen Voorbeeld getoond in Planetari

Leave A Reply

Your email address will not be published.