Bright red Lacy Multiway cashmere poncho

Bright red Lacy Multiway cashmere poncho – SEMON Cashmere

Bright red Lacy Multiway cashmere poncho

Lichtgewicht kanten poncho van kasjmier die ook als omslagdoek, sjaal, snood, trui, vest en jurk kan worden gedragen. Knopen aan de zijkant voegen meer veelzijdigheid toe aan de stijl. Eén maat die iedereen past. Afmetingen, dubbelgevouwen: lengte 82cm x breedte 54cm of 32,3″ x 21,3″ Een chique poncho die doorschijnend zacht aanvoelt om over alles te dragen, van vrijetijdskleding tot avondkleding. Fantastisch stuk voor op reis!Een multifunctionele en praktische aanvulling op elke garderobe, ideaal als een snelle cover-up die de armen verlaat gratis.Ze zijn klein en licht

Lichtgewicht kanten poncho van kasjmier die ook als omslagdoek, sjaal, snood, trui, vest en jurk kan worden gedragen. Knopen aan de zijkant voegen meer veelzijdigheid toe aan de stijl. Eén maat die iedereen past. Afmetingen, dubbelgevouwen: lengte 82cm x breedte 54cm of 32,3″ x 21,3″ Een chique poncho die doorschijnend zacht aanvoelt om over alles te dragen, van vrijetijdskleding tot avondkleding. Fantastisch stuk voor op reis!Een multifunctionele en praktische aanvulling op elke garderobe, ideaal als een snelle cover-up die de armen verlaat gratis.Ze zijn klein en licht

About admin

Check Also

Adventures in Pin Loom Weaving—Hearts and Diamonds Overshot

Adventures in Pin Loom Weaving—Hearts and Diamonds Overshot – Ronda Whitman Adventures in Pin Loom …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.