MERMAIDS OF THE CORAL BEACH – PURPLE CORAL REEF / 140x70cm/55×28 KIDS

MERMAIDS OF THE CORAL BEACH – PURPLE CORAL REEF / 140x70cm/55×28 KIDS – -HIGH END INTERIORS-

MERMAIDS OF THE CORAL BEACH – PURPLE CORAL REEF / 140x70cm/55×28 KIDS

ZOUTE LUCHT… ZEEMEERMIN HAAR Over dit item – PAS OP JE KLEINE ZEEMEERMIN- Drie verschillende maten: VOLWASSENEN, KINDEREN EN PEUTERS. – Gemaakt van uitzonderlijk zacht haakgaren van katoen en acrylvezels. Milieuvriendelijk en huidvriendelijk. Opening aan de achterkant voor gemakkelijk in- en uitstappen. Lichtgewicht, draagbare vrijetijdsdeken. Verfijnd. Zoet. Plezier. Wie wil er nu geen zeemeermin zijn? Een dutje voor je peuter kan iets zijn waar ze echt naar uitkijkt. De zeemeerminstaart is een bewezen aantrekkelijke dutje-slaapzak voor de kleine. (..en ook voor de moeder 🙂

ZOUTE LUCHT… ZEEMEERMIN HAAR Over dit item – PAS OP JE KLEINE ZEEMEERMIN- Drie verschillende maten: VOLWASSENEN, KINDEREN EN PEUTERS. – Gemaakt van uitzonderlijk zacht haakgaren van katoen en acrylvezels. Milieuvriendelijk en huidvriendelijk. Opening aan de achterkant voor gemakkelijk in- en uitstappen. Lichtgewicht, draagbare vrijetijdsdeken. Verfijnd. Zoet. Plezier. Wie wil er nu geen zeemeermin zijn? Een dutje voor je peuter kan iets zijn waar ze echt naar uitkijkt. De zeemeerminstaart is een bewezen aantrekkelijke dutje-slaapzak voor de kleine. (..en ook voor de moeder 🙂

About admin

Check Also

A-line Layered Ruffled Floral Dress

A-line Layered Ruffled Floral Dress – Sois Inspire A-line Layered Ruffled Floral Dress Perfect voor …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.