Looper Quilt Pattern | Quilt Pattern in 3 Sizes

0

Looper Quilt Pattern | Quilt Pattern in 3 Sizes – Thread the Needle Fabrics | Modern Fabric Shop

Looper Quilt Pattern | Quilt Pattern in 3 Sizes

LOOPER van Miss Make is een uniek quiltpatroon met modulaire blokken, wat betekent dat ze in elke richting kunnen worden herschikt om een ​​doorlopend ontwerp te creëren. Volg de meegeleverde lay-outs voor baby’s, worpen en koningin, of wees creatief en bedenk je eigen versie. Hoe dan ook, de Looper Quilt is snel, leuk en verslavend.Bladeren #looperquilt op Instagram om te zien wat mensen maken!BRONNEN: Hulp bij Curved Piecing – zo eng is het niet, beloofd. Template Coloring Download – begin met het ontwerpen van je Looper!


LOOPER van Miss Make is een uniek quiltpatroon met modulaire blokken, wat betekent dat ze in elke richting kunnen worden herschikt om een ​​doorlopend ontwerp te creëren. Volg de meegeleverde lay-outs voor baby’s, worpen en koningin, of wees creatief en bedenk je eigen versie. Hoe dan ook, de Looper Quilt is snel, leuk en verslavend.Bladeren #looperquilt op Instagram om te zien wat mensen maken!BRONNEN: Hulp bij Curved Piecing – zo eng is het niet, beloofd. Template Coloring Download – begin met het ontwerpen van je Looper!

Leave A Reply

Your email address will not be published.