„Hand woven soft natural cotton Saori Cap “ Don’t worry about a thing Everything will be All right “ : Saorisantacruz“

0

„Hand woven soft natural cotton Saori Cap “ Don’t worry about a thing Everything will be All right “ : Saorisantacruz“ – Etsy

„Hand woven soft natural cotton Saori Cap “ Don’t worry about a thing Everything will be All right “ : Saorisantacruz“

„Dit is een van mijn populaire handgeweven slouchy Saori-petten van zachte katoenen natuurlijke vezels die ik weef niet alleen een hoed maar draagbare kunst. Deze heet „Maak je nergens zorgen over, alles komt goed “ met de gelukkige kleuren koraalgaren, LANGERE GEVLOCHTEN FRINGE. Geweven op mijn saori-weefgetouw, geweven met veel natuurlijke zachte verschillende katoenen garens. Iedereen die ze probeert, wordt verliefd op het gevoel van hoe ik mijn pet weef en de materialen die ik gebruik. Deze saori hoed zit vol met tientallen prachtige getextureerde garens en Sakiori


„Dit is een van mijn populaire handgeweven slouchy Saori-petten van zachte katoenen natuurlijke vezels die ik weef niet alleen een hoed maar draagbare kunst. Deze heet „Maak je nergens zorgen over, alles komt goed “ met de gelukkige kleuren koraalgaren, LANGERE GEVLOCHTEN FRINGE. Geweven op mijn saori-weefgetouw, geweven met veel natuurlijke zachte verschillende katoenen garens. Iedereen die ze probeert, wordt verliefd op het gevoel van hoe ik mijn pet weef en de materialen die ik gebruik. Deze saori hoed zit vol met tientallen prachtige getextureerde garens en Sakiori

Leave A Reply

Your email address will not be published.