Range | Quilt Pattern | Modern Handcraft

0

Range | Quilt Pattern | Modern Handcraft – Little Fabric Shop

Range | Quilt Pattern | Modern Handcraft

De Range Quilt is de eerste quilt in de solide serie van Modern Handcraft, ontwerpen gericht op effen stoffen en negatieve ruimte. Bereik kan een bergketen in de verte betekenen of een reeks gratis kleuren.Video Tutorial-link opgenomen in instructies voor het delen van papieren patronen en mijn favoriete trucs, er is ook een link naar een afdrukbare kleurpagina waarmee u uw project van tevoren kunt plannen. Vaardigheidsniveau: Gevorderd Beginner Afgewerkt Grootte: 64 „x 78“ Stofvereisten: Zie bijgevoegde afbeelding met stof / materiaal


De Range Quilt is de eerste quilt in de solide serie van Modern Handcraft, ontwerpen gericht op effen stoffen en negatieve ruimte. Bereik kan een bergketen in de verte betekenen of een reeks gratis kleuren.Video Tutorial-link opgenomen in instructies voor het delen van papieren patronen en mijn favoriete trucs, er is ook een link naar een afdrukbare kleurpagina waarmee u uw project van tevoren kunt plannen. Vaardigheidsniveau: Gevorderd Beginner Afgewerkt Grootte: 64 „x 78“ Stofvereisten: Zie bijgevoegde afbeelding met stof / materiaal

Leave A Reply

Your email address will not be published.