Ukrainian woven belt Violet sash Ethnic handwoven ribbon Embroidered traditional straps National costume Handmade sash Woven hippie belt

0

Ukrainian woven belt Violet sash Ethnic handwoven ribbon Embroidered traditional straps National costume Handmade sash Woven hippie belt – Etsy

Ukrainian woven belt Violet sash Ethnic handwoven ribbon Embroidered traditional straps National costume Handmade sash Woven hippie belt

„De nieuwe Oekraïense geweven riem in het perfect complementaire kleurenschema. Zo’n moderne sjerp op basis van traditionele producten is zeer geschikt voor een jurk, geborduurd overhemd of moderne look. Het kan worden gedragen op een jas of een jas, die zal worden een goed accent en iedereen zal je opmerken) Deze unisex riem is geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke looks. Een versierde riem is geweven op een oud weefgetouw, is gemaakt van acrylgaren. Breedte: 7 cm (2,8 „) Lengte: 155cm (61“) + franje Lengte: 192 cm (75,6 „) + franje Lengte: 194 cm (76,4 „) + franje Lengte: 202 cm


„De nieuwe Oekraïense geweven riem in het perfect complementaire kleurenschema. Zo’n moderne sjerp op basis van traditionele producten is zeer geschikt voor een jurk, geborduurd overhemd of moderne look. Het kan worden gedragen op een jas of een jas, die zal worden een goed accent en iedereen zal je opmerken) Deze unisex riem is geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke looks. Een versierde riem is geweven op een oud weefgetouw, is gemaakt van acrylgaren. Breedte: 7 cm (2,8 „) Lengte: 155cm (61“) + franje Lengte: 192 cm (75,6 „) + franje Lengte: 194 cm (76,4 „) + franje Lengte: 202 cm

Leave A Reply

Your email address will not be published.