How to Repot Succulents — Hello Hydrangea

Onthoud dit stuk? Verrassing! Het inspireerde het home decor-team van Anthropologie om er een hele collectie omheen te maken, en het is eindelijk live! Het originele stuk is gemaakt voor een klant die in een donker appartement in Londen woonde en iets vrolijks wilde om haar muren op te vrolijken. Je kunt de geïnspireerde stukken nu bekijken door op de link in mijn bio te klikken 🤗 Zie je de inspiratie uit dit stuk in mijn nieuwste collectie voor Anthro? Het is zo vrolijk en kleurrijk! ⠀ ⠀

About admin

Check Also

Adventures in Pin Loom Weaving—Hearts and Diamonds Overshot

Adventures in Pin Loom Weaving—Hearts and Diamonds Overshot – Ronda Whitman Adventures in Pin Loom …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.