Khaki Color Block Knitted Sweater Vest – Green / 2XL / 40%Acrylic+35%Polyester+25%Sunday Angora Yarns

0

Khaki Color Block Knitted Sweater Vest – Green / 2XL / 40%Acrylic+35%Polyester+25%Sunday Angora Yarns – FASHAMO.com

Khaki Color Block Knitted Sweater Vest – Green / 2XL / 40%Acrylic+35%Polyester+25%Sunday Angora Yarns

• Het fijne breiproces maakt de textuur zeer helder, zacht en comfortabel en duurzaam • Zo’n trendy mouwloze top kan worden gecombineerd met jeans, leggings, shorts, vrijetijdsbroeken, laarzen, hoge hakken, enz. • De kleurblokken botsen met elk andere om deze mooie gebreide top te maken •Als je hem draagt, zul je vol vitaliteit en jonger zijn • Deze damestanktop is geschikt voor alle seizoenen en is ook een speciaal cadeau voor moeder, dochter, vriendin of vrouw • Dropship-tanktops geschikt voor elke dag, familie , uitje, vakantie, feest, werk, strand en andere gelegenheden S


• Het fijne breiproces maakt de textuur zeer helder, zacht en comfortabel en duurzaam • Zo’n trendy mouwloze top kan worden gecombineerd met jeans, leggings, shorts, vrijetijdsbroeken, laarzen, hoge hakken, enz. • De kleurblokken botsen met elk andere om deze mooie gebreide top te maken •Als je hem draagt, zul je vol vitaliteit en jonger zijn • Deze damestanktop is geschikt voor alle seizoenen en is ook een speciaal cadeau voor moeder, dochter, vriendin of vrouw • Dropship-tanktops geschikt voor elke dag, familie , uitje, vakantie, feest, werk, strand en andere gelegenheden S

Leave A Reply

Your email address will not be published.