Baby Girls Spanish Style Knitted Bloomer Set Lace PINK / WHITE – 3-6 Months / White

0

Baby Girls Spanish Style Knitted Bloomer Set Lace PINK / WHITE – 3-6 Months / White – Always Glam Childrens Boutique

Baby Girls Spanish Style Knitted Bloomer Set Lace PINK / WHITE – 3-6 Months / White

Prachtige Spaanse 2-delige kanten bloeierset voor babymeisjes in ROZE / WIT. De fijn gebreide top met mooi patroon heeft een mooie kanten kraag met een merkparelmoer detail aan de voorkant en sluiting met 3 parelmoeren knopen op de achterkant. De fijn gebreide Bloomers hebben hetzelfde patroon en een elastische taille 100% Katoen


Prachtige Spaanse 2-delige kanten bloeierset voor babymeisjes in ROZE / WIT. De fijn gebreide top met mooi patroon heeft een mooie kanten kraag met een merkparelmoer detail aan de voorkant en sluiting met 3 parelmoeren knopen op de achterkant. De fijn gebreide Bloomers hebben hetzelfde patroon en een elastische taille 100% Katoen

Leave A Reply

Your email address will not be published.