Women’s Thick Long Style Cardigan Sweater Winter Button Cardigan Sweater Cozy warm 2019 Autumn Gray Knit Cardigan Sweater Coat – Navy blue / XL

0

Women’s Thick Long Style Cardigan Sweater Winter Button Cardigan Sweater Cozy warm 2019 Autumn Gray Knit Cardigan Sweater Coat – Navy blue / XL – Wear24-7

Women’s Thick Long Style Cardigan Sweater Winter Button Cardigan Sweater Cozy warm 2019 Autumn Gray Knit Cardigan Sweater Coat – Navy blue / XL

Merknaam: XUANMAY Materiaal Samenstelling: 40% Nylon Materiaal: Modaal Materiaal: Polyester Geslacht: Dames Techniek: Plat gebreid Mouwlengte (cm): Volledig Patroon Type: Effen Kraag: Coltrui Mouwstijl: REGULARD Decoratie: Knoop Kleding Lengte: Lang Dikte: Dik (Winter) Sluitingstype: Vest met enkele borst Artikel : CasualModelnummer: 814Ontwerptype: Damestrui met ronde hals Populaire elementen: Computerjacquardbreisel Draagbereik: 18 tot 35 jaar Geschikt gewicht: 45 kg tot 72 kg Geschikte hoogte: 150 cm tot 178 cm Draagseizoen: 2019 winterPlaats van


Merknaam: XUANMAY Materiaal Samenstelling: 40% Nylon Materiaal: Modaal Materiaal: Polyester Geslacht: Dames Techniek: Plat gebreid Mouwlengte (cm): Volledig Patroon Type: Effen Kraag: Coltrui Mouwstijl: REGULARD Decoratie: Knoop Kleding Lengte: Lang Dikte: Dik (Winter) Sluitingstype: Vest met enkele borst Artikel : CasualModelnummer: 814Ontwerptype: Damestrui met ronde hals Populaire elementen: Computerjacquardbreisel Draagbereik: 18 tot 35 jaar Geschikt gewicht: 45 kg tot 72 kg Geschikte hoogte: 150 cm tot 178 cm Draagseizoen: 2019 winterPlaats van

Leave A Reply

Your email address will not be published.