Sundown Muslin Swaddle

Sundown Muslin Swaddle – Nest in the City

Sundown Muslin Swaddle

Onderdeel van onze exclusieve lijn van swaddles, lakens en quilts. Onze Sundown Muslin Swaddle is van 100% katoen en wordt zachter bij elke wasbeurt. Al onze mousseline swaddles zijn licht van gewicht, ademend en veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt als inbakerdoek, voedingsdeken, kinderwagendeken enzovoort. 47×47″ – Machinewas koud met gelijkaardige kleuren en droogtrommel laag. Ontwerp door Beau Paperie.

Onderdeel van onze exclusieve lijn van swaddles, lakens en quilts. Onze Sundown Muslin Swaddle is van 100% katoen en wordt zachter bij elke wasbeurt. Al onze mousseline swaddles zijn licht van gewicht, ademend en veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt als inbakerdoek, voedingsdeken, kinderwagendeken enzovoort. 47×47″ – Machinewas koud met gelijkaardige kleuren en droogtrommel laag. Ontwerp door Beau Paperie.

About admin

Check Also

Baby Winter Pod Knit Blanket

Baby Winter Pod Knit Blanket – Fentaz Baby Winter Pod Knit Blanket Onze Winter Pod …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.