Sleeveless Thin Knit Top – Teal / L

Sleeveless Thin Knit Top – Teal / L – Pinklacey

Sleeveless Thin Knit Top – Teal / L

Vintage charme houdt deze lieve, mouwloze, dunne gebreide top gezond en gepolijst. Kleine en hechte parels creëren een prachtig tapijt van groenblauw. Kleed je aan met een kokerrok en hakken of kleed je aan met een hoog uitgesneden verweerde denim short en gladiator sandalen. Maat valt normaal Mouwloos Dun gebreide structuur Materiaal: 100% katoen Onderhoud: Machinewas koud. Niet bleken. Droogtrommel laag. Model is 5’9″ draagt ​​een small

Vintage charme houdt deze lieve, mouwloze, dunne gebreide top gezond en gepolijst. Kleine en hechte parels creëren een prachtig tapijt van groenblauw. Kleed je aan met een kokerrok en hakken of kleed je aan met een hoog uitgesneden verweerde denim short en gladiator sandalen. Maat valt normaal Mouwloos Dun gebreide structuur Materiaal: 100% katoen Onderhoud: Machinewas koud. Niet bleken. Droogtrommel laag. Model is 5’9″ draagt ​​een small

About admin

Check Also

Woven Scarf 8

Woven Scarf 8 – Cindy Reiland Woven Scarf 8 Geweven Sjaal 8 | Yuko | …

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.