2019 Winter Women’s Thick Cardigan Sweater Women’s Heavy Button Cardigan Sweater Cozy warm Autumn Gray Knit Cardigan Sweater – Navy blue / M

0

2019 Winter Women’s Thick Cardigan Sweater Women’s Heavy Button Cardigan Sweater Cozy warm Autumn Gray Knit Cardigan Sweater – Navy blue / M – Wear24-7

2019 Winter Women’s Thick Cardigan Sweater Women’s Heavy Button Cardigan Sweater Cozy warm Autumn Gray Knit Cardigan Sweater – Navy blue / M

Merknaam: XUANMAY Materiaal Samenstelling: 40% Nylon Materiaal: Modaal Materiaal: Polyester Geslacht: Dames Techniek: Handgebreid Mouwlengte (cm): Volledig Patroon Type: Effen Kraag: Coltrui Mouwstijl: REGULARD Decoratie: Geen Kleding Lengte: REGULART Dikte: Dik (Winter) Sluiting Type: Gedekt : CasualModelnummer: 809Ontwerptype: Damestrui met ronde hals Populaire elementen: Computerjacquardbreisel Draagbereik: 18 tot 35 jaar Geschikt gewicht: 45 kg tot 72 kg Geschikte hoogte: 150 cm tot 178 cm Draagseizoen: Herfst 2019 Plaats van


Merknaam: XUANMAY Materiaal Samenstelling: 40% Nylon Materiaal: Modaal Materiaal: Polyester Geslacht: Dames Techniek: Handgebreid Mouwlengte (cm): Volledig Patroon Type: Effen Kraag: Coltrui Mouwstijl: REGULARD Decoratie: Geen Kleding Lengte: REGULART Dikte: Dik (Winter) Sluiting Type: Gedekt : CasualModelnummer: 809Ontwerptype: Damestrui met ronde hals Populaire elementen: Computerjacquardbreisel Draagbereik: 18 tot 35 jaar Geschikt gewicht: 45 kg tot 72 kg Geschikte hoogte: 150 cm tot 178 cm Draagseizoen: Herfst 2019 Plaats van

Leave A Reply

Your email address will not be published.