100% Polyester Knitted Tie – Red – Tie & Pocket Square (Square)

0

100% Polyester Knitted Tie – Red – Tie & Pocket Square (Square) – GENTS.LAB

100% Polyester Knitted Tie – Red – Tie & Pocket Square (Square)

De perfecte gebreide stropdas voor het hele jaar en een nietje in de garderobe van elke heer. Al onze gebreide geweven stropdassen, pochetten & vlinderdassen zijn handgemaakt van luxueus zachte, hoogwaardige kwaliteit polyester.PRODUCT DETAILSGebreide stof100% luxe zacht polyesterHandgemaaktVierkante EndTie-lengte – 145cmTie-breedte – 5,5cmDiamond EndTie-lengte – 150cmTie-breedte – 7cmZakvierkant – 25cm x 25cmAdult Bowtie-lengte – Verstelbaar om te passen tot nekmaat 20inchesAdult Bowtie-breedte – 12cm


De perfecte gebreide stropdas voor het hele jaar en een nietje in de garderobe van elke heer. Al onze gebreide geweven stropdassen, pochetten & vlinderdassen zijn handgemaakt van luxueus zachte, hoogwaardige kwaliteit polyester.PRODUCT DETAILSGebreide stof100% luxe zacht polyesterHandgemaaktVierkante EndTie-lengte – 145cmTie-breedte – 5,5cmDiamond EndTie-lengte – 150cmTie-breedte – 7cmZakvierkant – 25cm x 25cmAdult Bowtie-lengte – Verstelbaar om te passen tot nekmaat 20inchesAdult Bowtie-breedte – 12cm

Leave A Reply

Your email address will not be published.