1462 Gray Mountain – 1 Pint Sample

0

1462 Gray Mountain – 1 Pint Sample – Jerry’s Paint & Wallpaper

1462 Gray Mountain – 1 Pint Sample

Deze kleur maakt deel uit van de Classic Color Collection. Omring jezelf met je kleurfavorieten. Deze tijdloze, elegante, klassieke kleuren garanderen altijd en elke keer weer mooie, bruikbare kleuren. Een collectie van 1.680 geïnspireerde tinten waar consumenten en professionals al jaren van genieten, de kleuren in dit palet zijn even tijdloos als vooruitstrevend.


Deze kleur maakt deel uit van de Classic Color Collection. Omring jezelf met je kleurfavorieten. Deze tijdloze, elegante, klassieke kleuren garanderen altijd en elke keer weer mooie, bruikbare kleuren. Een collectie van 1.680 geïnspireerde tinten waar consumenten en professionals al jaren van genieten, de kleuren in dit palet zijn even tijdloos als vooruitstrevend.

Leave A Reply

Your email address will not be published.