1PC Reversible Plush Toy Soft Double-sided Flip Stress Relief Fidget Toy For Kids – Calico Cat

0

1PC Reversible Plush Toy Soft Double-sided Flip Stress Relief Fidget Toy For Kids – Calico Cat – PlanetPals Toy Universe

1PC Reversible Plush Toy Soft Double-sided Flip Stress Relief Fidget Toy For Kids – Calico Cat

Deze schattige omkeerbare kittens en schattige vriendjes hebben een uniek dubbelzijdig ontwerp dat kan worden omgedraaid om een ​​blij gezicht of een droevig gezicht te tonen om te laten zien hoe de persoon zich voelt. Dankzij het compacte formaat kunnen ze overal mee naartoe worden genomen en zijn ze ideaal voor kinderen met taalbarrières of die moeite hebben om hun emoties te uiten door anderen hun stemming te laten weten. De omkeerbare knuffels zijn gemaakt van zacht katoen, perfect om mee te knuffelen. Fidget-speeltjes worden aanbevolen door professionals voor angst, stress en om de concentratie en kalmte te verbeteren.


Deze schattige omkeerbare kittens en schattige vriendjes hebben een uniek dubbelzijdig ontwerp dat kan worden omgedraaid om een ​​blij gezicht of een droevig gezicht te tonen om te laten zien hoe de persoon zich voelt. Dankzij het compacte formaat kunnen ze overal mee naartoe worden genomen en zijn ze ideaal voor kinderen met taalbarrières of die moeite hebben om hun emoties te uiten door anderen hun stemming te laten weten. De omkeerbare knuffels zijn gemaakt van zacht katoen, perfect om mee te knuffelen. Fidget-speeltjes worden aanbevolen door professionals voor angst, stress en om de concentratie en kalmte te verbeteren.

Leave A Reply

Your email address will not be published.