Multicolor Color Block Eyelet Knitted Lightweight Cardigan – S

0

Multicolor Color Block Eyelet Knitted Lightweight Cardigan – S – Sunny Angela

Multicolor Color Block Eyelet Knitted Lightweight Cardigan – S

Materiaal: 100% acryl -Horizontale oogjesdetails houden je look verfijnder -Gestreepte kleurblokken met prachtige tinten geven een chique herfstvernieuwing -Afgewerkt met geribbelde manchetten, sluiting en zoomlijn -De open voorkant zorgt voor een sterke verticale lijn zodat je langer en langer lijkt dunner – online shop vesten geven je een vloeiende en gemakkelijke look


Materiaal: 100% acryl -Horizontale oogjesdetails houden je look verfijnder -Gestreepte kleurblokken met prachtige tinten geven een chique herfstvernieuwing -Afgewerkt met geribbelde manchetten, sluiting en zoomlijn -De open voorkant zorgt voor een sterke verticale lijn zodat je langer en langer lijkt dunner – online shop vesten geven je een vloeiende en gemakkelijke look

Leave A Reply

Your email address will not be published.